28 February 2014





Adakah pelajar-pelajar SKDTHO berminat untuk dapatkan badge frog yang cantik seperti dalam gambar di atas. Caranya senang saja :

1. Aktifkan diri anda di laman VLE Frog.
2.Ambil bahagian dalam permainan dan latihan interaktif oleh guru-guru SKDTHO.

Penyelaras VLE FROG akan mengenalpasti pelajar-pelajar yang layak menerima badge di atas...

Apa lagi yang adik-adik tunggu.. Klik Logo VLE FROG  di bawah dan aktifkan diri anda...


Reactions:

14 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe.. budak-budak memang suka kan...

      Delete
  2. Salam singgah di sini.. Comel gak tu badge button tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan je bebudak... cikgu2 pon suka kak maria

      Delete
  3. zaman sekolah dulu mmg minta mende2 camgini. Naik penuh beg letak button..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha betul tu kak... Penuh kat bag tu... Nostalgia...

      Delete
  4. Replies
    1. Yup.. sesuai sangat dengan budak2 ni...

      Delete
  5. Masa sekolah dulu ada account VLE Frog ni. tapi tak dpt punn bagde ni . yg warna hijau gambar frog with mustache tu comel D:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu yang dulu, bukanlah sekarang....Huhuhuhu..

      Delete
  6. Blog sekolah dear ke nie.
    Cikgu yeh.
    Button comel

    ReplyDelete
  7. ni lau wat fridge magnet pun cung hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gud idea el.... nanti saya majukan kepada penyelaras frog ni...

      Delete